Her ser du vores forskellige ydelser, der kan give dig mere tid til dine egne opgaver.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov for assistance. Start med at udfylde kontaktformularen under "FÅ ET TILBUD" og send os en beskrivelse af dine ønsker, så kommer vi tilbage med et tilbud på opgaven. Lettere kan det ikke være. 
Vi tilbyder assistance til bl.a.

Headhunting

Management og driftsopgaver

Coaching og ledelsessparring

HR-opgaver

Search & Selection

IT, Sikkerhed og risikoanalyse

headhunting

Vi har gennem mange år foretaget headhunting af personale til både private og offentlige virksomheder, og betragter os som eksperter på området. Opgaven kan enten ske som en executive search opgave eller med virksomhedens egne emner, der kontaktes af KPH & KM's headhunter for dialog.

En opgave med udvælgelse af personale til udfyldelse af en given stilling, starter altid med en grundig gennemgang af de ønskede faglige og personlige kompetencer, der måtte være for den givne stilling. Når disse er på plads, foretager vi søgningen.

Når vi mener at have fundet en egnet kandidat, aftales et fælles møde for interview i virksomheden. Udarbejdelse af ansættelseskontrakt og lønforhandling m.v. sker uden vores deltagelse, men vi har naturligvis på forhånd afstemt disse forventninger mellem parterne.

ekstra ressourcer

Har du brug for ekstra ressourcer eller konsulentbistand, så kontakt os. Vi yder vores ypperste for at assistere dig med f.eks:

- IT-ressourcer (drift og support samt udvikling)
- Ressourcer til administrative opgaver
- Ressourcer til Service opgaver
- Konsulenter til Management opgaver
- Konsulenter til Search & Selection

Har du behov for ekstra ressourcer til opgaver af større eller mindre art, så kontakt os. Vi har mange konsulenter med forskellige erfaringer klar til at hjælpe.

Vi leverer ressourcer til opgaver af kortere eller længere varighed.

Kontakt os for yderligere dialog så du får udført dine opgaver og ro til andet arbejde.


ledelses sparring

De fleste ejerledere og direktører oplever ind imellem, at der kan være ensomt på toppen.
Når der skal træffes beslutninger, er det ikke altid at de kan drøftes med hverken medarbejdere, ægtefæller eller andre tæt på. Derfor tilbyder jeg at være den, der lægger øre, hjerne og empati til, når der er behov for det.

Med min erfaring kan vi drøfte alt mellem himmel og jord. Jeg kan være sparringspartner og den du spiller bold opad. Kom med de udfordringer, du står overfor. Lad os drøfte muligheder og se bort fra begrænsninger. Lad os frit og i fortroligt forum
lade tankerne løbe og så finde de løsninger, der kan komme på tale.

Vi giver dig råd og vejleder.. Du bestemmer og træffer beslutningerne. Du er ikke alene...

Vi kan aftale enkelt sessioner eller et forløb, hvor du får løbende sparring. Du bestemmer selv.